Saturday, 25 February 2012

Mona Lisa lelaki ke perempuan ?



Assalamualaikum.


Mesti korang pelik kan kenapa aku letak potret Mona Lisa nie, aku pun seram sebenarnye. Tak tau kenapa aku takut nak tengok gambar die hehee. Sebenarnya aku konfius jantina Mona Lisa nie. Lepas tengok cite Azura 2012 terus konfius, sape yg tak tengok lagi tu boleh la gi tengok ye, nak download pun dah ade.


Lepas aku search punye search dekat encik google, nie lah info yg ak dapat. 

Portrait of Mona Lisa (1479-1528), also known as La Gioconda, the wife of Francesco del Giocondo.

Kalau dah wife tu mestilah perempuankan, takkan lelaki pulak. Nak tau lebih lanjut, klik sini. Aku malas nak tulis panjang-panjang :)


No comments:

Post a Comment