Tuesday, 31 January 2012

nak jaga hati kawan punya pasal.

assalamualaikum :)

Harini hari selasa. yee semua tau. haha. kepala aku semak sangat nie wehh. Final dah tak lma lagi. assignment banyak lagi tak siap. susah kan kalau dapat group members yang tak bagi komitmen. Tinggal lagi sebulan je nak habis sem nie. Final assignment yang paling banyak carry mark subjek marketing. Kerja aku terbengkalai lagi, rasa macam buat sorang-sorang pun ada. Tension sangat wehh. Susah sangat nak buat kerja, nak jaga hati lagi. Kalau ikut kepala aku memang dah lama aku 'bahasa' kan. karang ada pulak yang tarik muka ngan aku.

*Tolonglah bagi komitmen sikit, untuk markah korang jugak :(

2 comments:

  1. kita pernah rase apa yang awak rasa.
    sangat susah bila jadi macam tu.

    karang kalau kita tegur dia, dia terasa dengan kita.
    pernah sekali kita buat dia punya tugasan padahal dah bagi bahagian masing2x.. :(

    ReplyDelete
  2. susah kan. at last terpaksa cakap kat diorang.
    muka masing2 macam tak rela, nasib la kan.
    dah memang kerja group.

    ReplyDelete