Monday, 10 October 2011

wedding citowt@adilah.

assalamualaikum :)

harini aku nak sambung entri yg lepas, pasal classmate aku yg nak kawin tu laa. dia dah selamat nikah pun malam tadi. ada la classmate aku yg pegi. aku tak dapat join, keadaan tak mengizinkan. hee . nak tengok tak pengantinnye ? ini dia . . jeng jeng jeng



cantik teman aku nie :)

hantaran dia aku tak tau la pulak bape banyak. tema dia kuning putih.




nie wakil smtj yg datang.
*kemek pulak tudung wardah. hehe






cincin tu mahal berjuta juta. haha


ini husband dia.

sekian sudah entri nie. thanks tu syura yg upload sume gamba nie
love you and miss you guys :)


                                                                                                                                       

1 comment:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete