Tuesday, 2 August 2011

awal ramadhan punya cerita ~~

harini hari ke-3 umat Islam kt seluruh dunia nie berpuasa.
hari ke-2 jgk aku sahur tanpa fmly . sobsob . cm tak penah lak an . haha gedik je aku nie .
mate aku takleh nak lelap nie tu pasal laa aku tercmpak kt blog nie , hehe .
sahur kat sni hri2 mkn roti jela aku .
menyahut seruan MUHAMMAD AMIRUDIN yg nk tgk aku kurus . hikhik(gelak jahat) .

nak cite plak nie psal kt bazar ptg smlm .
hadoii punye la rmai student UiTM  nie smpai kan kt bazar tu mcm ade road block , takpun mcm lmpu merah yg tak hijau2 . haha . dpt bayangkan tak ? punye la sesak .
dah la bdk part 1 baru balik koku , lagi la rmai bersesak-sesak kt situ .
kesimpulannya petang nie kne gi bazar awal utk nk elakkan jam yg takkan lengang . HAHA

SEKIAN~

No comments:

Post a Comment