Thursday, 4 August 2011

wordless ~

hyee semua .
aku frust sgt arini . sedih gile babi laa kn :(
nape aku slalu tak dpt ape yg aku nak ?
hmm nak nangis dah nie .
aku dah plan mcm2 , nak pkai baju ape
nak mkn kat mne . nak mcm2 lg laaa .
ishhh benci la prsaan cmnie .

sakitkn rase bile bnde yg dah rancang tapi tak jadi .
mungkin salah aku jgk , ikut sgt prsaan nie and over sgt nak kluar dgn die . bodoh aku nie .

saya mintak maaf sebab dah banyak susahkan awak :(





No comments:

Post a Comment