Wednesday, 17 September 2014

New Journey Begins!

Its been a long long time ago I didn't update anything. Sejak start sambung study baru tergerak nak update balik (sebab dapat line internet kat bilik ni muahaha)

So, I am now at Uitm Puncak Alam doing my degree in Operations Management. Puncak Alam is a cool place, atas bukit, tenang and etc. Dan yang paling penting Puncak Alam ni pedalaman la jugak. Makan masa jugak kalau nak sampai Klang/Shah Alam tapi facilities kat dalam ni rasanya dah cukup banyak, tak payah keluar selalu pun takpe hihi.

Nah, enjoy the view!



Puncak Alam sangat terkenal dengan tangga kejayaan yang super tinngi ala ala tangga batu caves tu. Yang zig zag kat lereng bukit tu tangga. Ada dalam 200++ anak tangga chuolsss haha!

Ok, malas nak taip dah. Lol

No comments:

Post a Comment