Friday, 18 January 2013

Arabian Nights

Ahad, 13 Januari 2013.

Arabian Nights. Haa mulalah gelabah semua nak cari baju bagai. Semua nak jadi ala ala minah arab gitu. Cehh, mianh arab celup je pungg. Hee tapi time nie jelah masa nak melaram bagai, pakai heels 3 4 inci sampai melecet haa. Malam tu sangat meriah, macam macam pesen ada, yang lelaki macam penyamun tarbus pun ada, hahaha but nice! Tang makanan pulak, there is a lot of food and dessert. The best dessert was aiskrim mingo mingo selain cendol. Hahaha dah lama tak dapat makan aiskrim tu. Beratur almost 15 minutes semata mata nak aiskrim tu haha. Bila budak U dapat aiskrim free, perangai haihhh hahaha. Apa kitorang kesah ye dakk, asalkan dapat aiskrim :D Nahh, malas nak cerita lagi. Enjoy the pictures


Makan dalam dulang okayyy, share 5 orang. Mampu?





 Persembahan pembukaan by Part 1 students. Gelek gelek gitu opss!

F&A


Bersama mak nenek. Bhahaha

Coursemates. Dari kiri, Timah, Ellia, Nurita

Lastly, the lecturers! Masih single mingle semuanya. Lai lai lelong :D

Summary: This AGM was so amazing! Tak pernah lagi ada AGM segempak nie before this. De'Best always the best!

Sorry, kualiti gambar agak tak memuaskan, tu pun lepas di'edit'. Hanya mampu guna kamera fon 3310 :D Bagus kalau percaya. Eheee. 
The end.

Lots of love, Aenn Zali