Friday, 20 July 2012

Al-Quran rainbow




Assalamualaikum, salam ramadhan .

Al-Quran rainbow nie sangat cantik . Terdetik di hati nak ada satu tapi still tak dapat nak beli. Jumpa dekat kedai memang tak pernah la, online shop memang majority dah out of stock. I really want this ! First time tengok terus jatuh cinta . Warna dia pun boleh tarik perhatian kita untuk terus baca. Suka suka suka! *over pulak hihi. Harga dia kalau ikutkan dekat Indonesia baru lebih kurang RP 125. +++ (tak ingat berapa) kalau convert duit M'sia takde lah mahal sangat. Tapi sekarang dah banyak yang jual, just limited stock, harga pun agak mahal around RM 50 to 200.


*Contoh harga.

RAINBOW AL-QURAN PELANGI

3 MACAM UKURAN (TANPA TERJEMAH)

KECIL 10,5x15cm harga 85.000
SEDANG 11,5x16cm harga 90.000
BESAR 15x20cm harga 125.000

UTK AL-QURAN EDISI TERJEMAH :
 UKURAN SEDANG 15x21 HARGA 135,000
UKURAN BESAR 16x24 HARGA 165,000


I'll get it one for myself ! 

Lots of lone, Aenn Zali