Thursday, 12 April 2012


Special untuk kau tau makcik oii. Orang lain tak dapat pun. Memandangkan aku cuti aku rajin la nak edit sikit. Jadi la macam kad kan, ada birthday wishes semua. Act, birthday dia semalam 11 April. Takpe aku nak jadi orang terakhir jugak. hee. Memandangkan kitorang dah kenal sejak sekolah rendah lagi so birthday wishes dia special sikit la kan. Okay nie gambar makcik nie (Dia agak sengal, kalau cot cet dengan dia sejam pun tak habis) Oppss, termengata la pulak, haha. 

Comel? Jangan puji lebih-lebih, nanti dia kembang payah. haha


Lots of love, Aenn Zali

No comments:

Post a Comment