Monday, 2 April 2012

I'm the 'kepala angin' type

Haii, saya budak kepala angin :D

See the title, yeahh i'm the kepala angin type. Tak caye ? Tanya la kawan-kawan aku. For sure dia akan jawab aku garang. Kau takut ? Nyahh kau dari sini sebelum aku makan kau. Muahhaha. Aku paling pantang bila orang kacau barang aku, tanya aku benda yang aku tak suka banyak banyak kali dan yang paling penting aku tak suka bila orang tak penuhi permintaan aku. Tang tu memang aku hangin gila la kan, tapi aku takkan tunjuk kat orang, simpan sorang-sorang sudah. Aku kalau hangin memang tak sah kalau tak jerit-jerit marah adik aku tapi at last aku kena marah balik. Part nie memang bengang tahap maxx punya. Okay duduk diam-diam peluk bantal cover mukaa. Sodihhh -__- Nangis nangis and nangis again sampai aku puas. Bukan aku mintak nak nangis tapi tu dah memang perangai aku, asal ada benda yang aku tak puas hati ke aku mesti nangis. Maybe sebab i'm the only daughter dalam family, kakak abang sume takde, adik tak boleh pakai, takkan nak share semua benda dengan ibu pulakkan, bukan jenis aku share problem dengan parents. So, akhirnya aku nangis sorang-sorang. Budak kepala angin memang susah nak paham peel dia.

From: BUDAK KEPALA ANGIN,

Dear awak, sorry for being kepala angin, kepala batu, keras kepala dan seangkatan dengannya with you.
Banyak dah awak pendam perasaan bila saya hangin , saya tau walaupun awak tak cakap. Saya kenal sayang saya ! Sorry taukk. Saya hangin macam mana pun saya tetap sayang awak macam selalu.
Truly madly deeply in my heart I LOVE YOUU MAO 




No comments:

Post a Comment