Saturday, 13 August 2011

i love youu awak .

saturday . 13 Aug. 2011

dua hari aku merajuk dgn encik dora tapi harini keluar langsung tak ingat dah ngajuk tu . hehe
gedik je aku . lantak la an , encik dora tak kisah :)

plan harini nak gi cari kasut aku and baju die .
bestlah kan dapat gedik2 and manje2 dgn die . rindu weyh semiggu tak jumpe . hehe

encik dora saya .

gedik kan muke die . die memang macam tu . gedik aje memanjang . haha
*encik dora , tolong jgn marah . hehe

lepas habis beli barang , kitorang lepak jela . nak gi makan tak boleh . name pun bulan puasa . hehe
nak g tengok wayang pun tak elok di bulan baik nie . hehe
jadinye lepak jela sampai pukul 6 . kitorg tak berbuka same pun harini .
jimat bajet . hehe . lepas pukul 6 je kitorg pun berangkat pulang . encik dora diwajibkan menghantar puterinya pulang ke rumah :) hahaha

saya cinta awak encik dora .


. tamat sudah satu hari .

No comments:

Post a Comment