Tuesday, 22 May 2012

Taman Bunga for today


Sorry gamba tak cantik, fon biasa je pun. hihi. Gambar set self timer pulak haha. Si nemok & si kuning merempit sampai taman bunga sebab bosan. Sebelum balik kolej nie jela dapat jalan. So, enjoy the pictures. 


Suka gila aku tengok gambar nie, love tu memang dah ada kat situ. Tak tau la sape tah yg buat . Yang tak bestnye aku tak sempat snap gambar, ada orang kacau. Pfftt menyampah !



Gemuk. Tau dah, tak payah cakap pun tau. Beg yang aku pakai tu beg ibu. Hantaran masa kahwin dulu, dah 20 tahun dah umur beg tu. Ayat ibu "Ada lagi orang yg sanggup gayakan beg ibu, lepas bersalin dulu dah tak pakai dah beg nie." Haha tergelak aku.






Oppss ter'extra putih' haha. Gambar nie gelap tu yg edit sampai terlebih putih pulak :P Nie yang last , kbaii.

Lots of love, Aenn Zali